Chevy Impala SS Forum - View Profile: 1slow96
Impala SS Forum
Go Back   Chevy Impala SS Forum > Members List
New User? Register - Forgot Password

1slow96 is on a distinguished road

1slow96 1slow96 is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. sonuvah
    12-31-2014 07:34 AM
    sonuvah
    hey, man....happy new year. Good to see u are still checking in on the board. I've been out for awhile because haven't been driving the ss a whole lot. currently new issue popped up: no cold start, only w/jumper cables to the truck after many cranks. Recently replaced plugs, wires, coil, ignition box, battery cables, and installed a couple new ground wires to firewall and frame. Also, just last week had battery recharged at Autozoner. Ideas what to check? I hope it's not the fuel pump or opti. I need to go down to Harbor Freight in Santa Maria to pick up a fuel pressure gauge and spark plug tester soon. I'll start from there I guess. Did check yesterday ground wires are tight and coil and plug boots secured well. Good times.
  2. Lucasdadon76
    11-02-2013 07:53 PM
    Lucasdadon76
    I'm here
  3. thebigbadWOLF
    05-07-2012 09:54 AM
    thebigbadWOLF
    no_dubs is his name

About Me

  • About 1slow96
    Location
    Dayton , Ohio
    Interests
    Drag racing
    Occupation
    self employed
  • Signature
    Winner 2001 Road Course (prep. class) Detroit,MI
    Winner 2006 Drag race (SS class) Indianapolis,IN
    quickest event reaction time .017sec. (final-round)

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 02:32 PM
  • Join Date: 06-29-2011
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
(c) 2007-2014 Impala SS Forum