Chevy Impala SS Forum banner
1 - 3 of 3 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 ·
Am I missing something here, mabey there is an easier way of doing this. I have the plug wires routed through the normal spot in the acessory bracket and hooked up on the passenger side but they touch each other a few times and I can't for the life of me get my fatass hand up in there to put wire seperators on. Doing this from under the car, I didn't think the AC Compressor was removable from its location without discharging or braking something so i left it and the PS pump alone.

on the way to work today I thought of just putting plastic loom on the plug ends and sliding it down the wire, mabey this will work ok but im not sure how much room I have to play with...looks pretty cramped.

Any tips? I read through EDS writeup on the ordeal but still having a problem with getting them seperated. Mabey spark jumping isn't a problem with fat wires as much? Still bugs me though, I am using the msd blaster coil though...big voltage

BTW im using 8.5mm magnecor wires

THANX
 
G

·
Discussion Starter · #2 ·
That's the way I slid the 3/8" Wire Loom on my pass. side wires[started from Plug ends & slid them down and through bracket].
You don't want any wires touching Ground.

Also on driver side towards front of block, there are the No.'s 3,5,& 7 wires that run through that 1" loom. I tossed that piece of loom, and used individual 3/8" loom on these wires, then zip tied them together thru sheet metal bracket hole[snipped off plastic clamp that held 1" loom].
 
G

·
Discussion Starter · #3 ·
Thanks larry that seems like a good enough idea, you da man!

LOL I did the same thing you did on the drives side! I spent way to long on that side
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top