Chevy Impala SS Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
346 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
crazy, just changed pcv valves, wires, and plugs, and coil now I go to start the car and it barely runs and when I press the gas it cuts off. check fuel pressure and it reads 0. I can start the car but It will barely run for a few seconds. if I press down on the fuel valve, gas squirts out. I can't tell if I hear the fuel pump priming, but I don't think it is. where should I start. fuel filter was changed less than 500 miles ago. fuel pump is 5kish miles old.
95 caprice lt1
 

·
Registered
Joined
·
1,040 Posts
????what year, car, motor??
 

·
Registered
Joined
·
9,682 Posts
Did you make sure there is enough gas in it? The fuel gauges in these cars are notorious for being inaccurate....

Did you replace the wiring inside the tank when you did the fuel pump? If not, you probably have a cooked connector. Have someone turn the key on while you listen at the gas tank. If you don't hear anything, try constantly beating on the bottom of the tank with your fist while someone tries to start it. A lot of time you can temporarily beat it back to life. If this works, then you'll have to go inside the tank again...
 

·
Registered
Joined
·
346 Posts
Discussion Starter · #11 ·
2 of 2 goldie, gauge had me fooled, filled her up and primed it up to 40 and she is back in action, thanks, six pack in mail?
 

·
Registered
Joined
·
346 Posts
Discussion Starter · #12 ·
could have swore I filled up the tank before parking it a year ago.
 
1 - 13 of 13 Posts
Top