drop problems?? - Chevy Impala SS Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 19 (permalink) Old 08-04-2004, 05:37 PM
BADwayz
Guest
 
Posts: n/a
Post

I recently lowered my SS with 2" Sprint springs and I noticed that the rear pass. side tire (stock wheels and tires) was rubbing on the inner fender well. When I looked closer, the pass. wheel is about a 1/2" closer to the fender well than the drivers side. I have no idea what to check or do about it, any ideas? I dont remember if it was like this before the drop because it wasnt an issue until now.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 19 (permalink) Old 08-05-2004, 06:08 AM
wkeil
Guest
 
Posts: n/a
Post

Check this post out. Here
post #3 of 19 (permalink) Old 08-05-2004, 10:01 AM
louich007
Guest
 
Posts: n/a
Post

So its would maybe be the spring that are not properly fixed or bad body bushings.
 
post #4 of 19 (permalink) Old 08-05-2004, 03:33 PM
BADwayz
Guest
 
Posts: n/a
Post

Im sorry, i didn't specify enough. My drop height is perfect all around, but my whole rear end is moved over to the passenger side about 1/4 inch causing my pass wheel to rub although I can fit my fingers into the wheel well of my drivers side rear.
post #5 of 19 (permalink) Old 08-05-2004, 03:50 PM
camel
Guest
 
Posts: n/a
Post

from my understand thats a regular problem, my axel is also about 1/4 closer to the passenger side. but since i have a 9c1 my axel is a bit narrower then yours and i don't have any rubbing problems with my intrax springs. is it hitting the fender or the trim?
post #6 of 19 (permalink) Old 08-05-2004, 03:54 PM
BADwayz
Guest
 
Posts: n/a
Post

it was hitting the trim, but i cut the lip off of it last night and now it isn't rubbing anymore....but the fit is so tight, the only thing i can get between the wheel and the wheel well is a butter-knife.
post #7 of 19 (permalink) Old 08-05-2004, 08:33 PM
signguy
Guest
 
Posts: n/a
Post

From my experience with "b bodies" the rearend is never centered one way or the other.I dunno why though....
post #8 of 19 (permalink) Old 08-07-2004, 03:10 AM
BADwayz
Guest
 
Posts: n/a
Post

is this going to cause any long term problems? and is there a simple way to fix this?
post #9 of 19 (permalink) Old 08-07-2004, 07:26 PM
wkeil
Guest
 
Posts: n/a
Post

What other parts were replaced besides the springs?
post #10 of 19 (permalink) Old 08-07-2004, 09:30 PM
BADwayz
Guest
 
Posts: n/a
Post

nothing else, just springs.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome