Loud Pop! - Chevy Impala SS Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-24-2002, 12:07 PM
JimmieSS
Guest
 
Posts: n/a
Post

Theres a loud pop sound that comes from the front end when I put the SS in reverse give it gas. One loud pop! Has anyone else had this prob?
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-27-2002, 12:03 PM
SSpiffy
Guest
 
Posts: n/a
Post

A lot of the B-bodies develop a popping from the front end, but it's usually while turning at slow speeds combined with a bump. Have you checked the motor mounts?
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome