Clifford alarm problem - Chevy Impala SS Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 12-25-2006, 08:00 PM
killacam
Guest
 
Posts: n/a
Arrow

I got a new 9C1 about 2 weeks ago and it had a clifford alarm already installed. I noticed that the alarm remote didn't light up. Figuring it was the battery I replaced them both. The light came on but still no action from the alarm. I saw what appeared to be 3 fuses going to the underhood fuse block. One was blown, I replaced it and still nothing. I know something is still hooked up because when I turn the key to the on position the doors lock and when i turn it back they unlock. I looked under the dash and saw the window tamper sensor. The red light on it flashed when i moved it. I'm not sure what model it is but the guy at a shop I went to said it was a fairly old model. I really don't wanna mess with it too much myself cause I heard stories of clifford alarms locking up and causing the car not to start. What else could it be??
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 12-25-2006, 08:51 PM
Billy Johnson
Guest
 
Posts: n/a
Post

it might be in the passive mode, you can put that on when you have the car in the shop ect. this mode disables the alarm set and trigger mode.
post #3 of 6 (permalink) Old 12-25-2006, 09:25 PM
killacam
Guest
 
Posts: n/a
Post

Any idea how I can take it off passive mode?? I know this would help if I knew the model number.
 
post #4 of 6 (permalink) Old 12-31-2006, 07:44 PM
killacam
Guest
 
Posts: n/a
Post

TTT
post #5 of 6 (permalink) Old 12-31-2006, 08:44 PM
chevmdnss
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by killacam:
I know this would help if I knew the model number.
Important piece of info since they have changed drastically through the years.
post #6 of 6 (permalink) Old 01-01-2007, 02:16 AM
Billy Johnson
Guest
 
Posts: n/a
Post

any reptable auto alarm install place shop should be able to help
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome