Taillight LED issues? - Chevy Impala SS Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-09-2016, 08:04 PM Thread Starter
Junior Member
 
AaronR805's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 29
 
Garage
Taillight LED issues?

Okay so 2 of my taillight bulbs were out so i decided to upgrade all them to LED bulbs, i didnt really have the money to spend 100$+ on expensive bulbs so i went ebay .. i spent about 60$ on all LED bulbs.. I hooked them up and now they dont blink when i hit my turn signals, Also when i hit the break they DIM instead of getting BRIGHTER.. Any ideas ? im sure it must be a flasher issue .. if so what flasher should i get? Do i need multiple flashers since my break,running, and reverse taillight are all LEDS? thanks ahead of time.
AaronR805 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome