Turn signals not working - Chevy Impala SS Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-11-2018, 10:38 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 36
 
Turn signals not working

My turn signals dont work at all there is no click when I pull the lever up or down and no arrows on my gauge cluster what could be the problem?
Javi702 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-11-2018, 11:44 PM
Senior Member
 
Fred Kiehl's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Largo, FL 33774
Posts: 10,868
 
The column switch is probably broken. They are available at most parts stores.

1991 OCC 461 (.030 over 454) BBC, 3.23 posi, flash to pass, drop spindles & springs, Impala rims, Hydroboost, Recaros, MOMO/wood SW w/QR, custom wood shift knob, Pioneer DEH P77DH
1992 OCC now with 5.7 tbi, DEH P77DH
For a parts list, check https://www.impalassforum.com/vBulle...ion-parts.html
Fred Kiehl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome