VIDEOS from Tulsa - Page 3 - Chevy Impala SS Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 27 (permalink) Old 08-09-2003, 03:42 PM
96BBB
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by AutocroSSer:
94cruiser : it's a firewall issue (i.e. bug) with Media Player 9 and the codec upgrades. I have the same problem at work. No problem on the home PCs
[img]graemlins/4.gif[/img] So what do we need to do to get it to work. I wanna see!
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 27 (permalink) Old 08-09-2003, 04:32 PM
GoldSSWagon
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by MidSSouth5-0:
</font><blockquote>quote:</font><hr />Originally posted by AutocroSSer:
94cruiser : it's a firewall issue (i.e. bug) with Media Player 9 and the codec upgrades. I have the same problem at work. No problem on the home PCs
[img]graemlins/4.gif[/img] So what do we need to do to get it to work. I wanna see! </font>[/QUOTE][img]graemlins/4.gif[/img] I've had a similar problem on some of them, my solution was to right click and save as then open them on the computer instead. Worked ever time....
post #23 of 27 (permalink) Old 08-10-2003, 10:11 PM
96BBB
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by GoldSSWagon:
[img]graemlins/4.gif[/img] I've had a similar problem on some of them, my solution was to right click and save as then open them on the computer instead. Worked ever time.... [/QB][/QUOTE]

That's what I did and it doesn't work
 
post #24 of 27 (permalink) Old 08-15-2003, 11:57 AM
LT4SS
Guest
 
Posts: n/a
Post

For Jon Moss's videos all what i get is voice no picture why? I need to see the 510 videos
post #25 of 27 (permalink) Old 08-15-2003, 02:31 PM
AutocroSSer
Guest
 
Posts: n/a
Post

I cannot stress enough how important it is you make sure your codecs are up-to-date on your Media Player or however else you look at video.

EVERY problem that folks have listed above on issues viewing the videos means that their player is either out-of-date, or just sucks [img]smile.gif[/img]
post #26 of 27 (permalink) Old 08-16-2003, 08:29 PM
95 9c1 Lt1
Guest
 
Posts: n/a
Post

Ed
I'm running win2k with Windows Media Player v9.00.00.2980
I totally turned off my firewall and still can't DL the codecs it needs.
If you tell me what codec is needed for the high res. I'll DL it myself.
post #27 of 27 (permalink) Old 09-07-2003, 09:22 PM
ISSM96
Guest
 
Posts: n/a
Post

WHat are all your mods ben and how much HP/TQ do you have at rear wheels?
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome