Shows 5 Replies, but also 12 of 6 Total Posts ??? - Chevy Impala SS Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 10-15-2018, 07:44 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: St. Louis
Posts: 7,636
 
Shows 5 Replies, but also 12 of 6 Total Posts ???

On the Active Topics bedsheet you get the first pic:

Well I could swear there had been more than 5 replies, so clicking it I find in fact there are total 11 (of 6 lol), but which does not include anything from babywag. Only upon logging in do I get to see his post 12 of 6:

Out side of the counting glitch, there are repeat instances where I do not see all reply posts, sometimes if not logged in, and sometimes even when I am.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture1.JPG
Views:	20
Size:	18.8 KB
ID:	179996  

Click image for larger version

Name:	Capture2.jpg
Views:	20
Size:	41.3 KB
ID:	179998  


\'96SS SOB: SSRI, Herter Tune, Tri-Y II, , 3000 Edge, F/HO bars, METCO extendeds with CV MMC, Bilsteins, currently Vredestein Ultrac Sessanta (315/35 rear). Finally, wait for it... LT-4 knock module!
\'96FWB BUW-Butt Ugly White: PCMPerformance tune, HDFA w/ swissed filter, 1/2 SLP s.s. catback with H- and Flow Super 50s, oem opti rebuilt 3 times, SS Bars, METCO LCA, Airlift 1000, Monroe SS, PowerTrax No-Slip, CTS wheels with +1 rubber. Finally, yes again... LT-4 knock module!
96 Black is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 10-17-2018, 10:26 AM
Canada EH!!
 
admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 414
 
Garage
Thanks for the heads up,

Seems like a syncing issue.
I'll start a rebuild to get this fixed.
Please give it a while for it to kick in.

Ed
admin is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 10-22-2018, 12:30 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: St. Louis
Posts: 7,636
 
You're likely onto this one too:
https://www.impalassforum.com/vBulle...l#post12093070


Apparently some guys are unable to see posts others can, - even when logged in. And being logged in has never been a requirement to see all posts, unless it's part of the same syncing thing.

\'96SS SOB: SSRI, Herter Tune, Tri-Y II, , 3000 Edge, F/HO bars, METCO extendeds with CV MMC, Bilsteins, currently Vredestein Ultrac Sessanta (315/35 rear). Finally, wait for it... LT-4 knock module!
\'96FWB BUW-Butt Ugly White: PCMPerformance tune, HDFA w/ swissed filter, 1/2 SLP s.s. catback with H- and Flow Super 50s, oem opti rebuilt 3 times, SS Bars, METCO LCA, Airlift 1000, Monroe SS, PowerTrax No-Slip, CTS wheels with +1 rubber. Finally, yes again... LT-4 knock module!
96 Black is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 10-23-2018, 01:25 PM
Canada EH!!
 
admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 414
 
Garage
we can rebuild threads if they're missing posts or there's a last page that you can't get into.

Lee
admin is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 10-23-2018, 01:49 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: St. Louis
Posts: 7,636
 
Thank Lee. But the gist of the problem is not one of lost posts or threads. It's that the total number of posts in a given thread are visible to some viewers, while others are just not seeing them all. The problem is further compounded by not knowing exactly how many replies there actually are in a thread because the count is not accurate on the topic index page. And there's the 3rd issue of the post counter stalling for a given thread for those who ARE able to see all the posts (i.e Post 39 of 30...)


3 problems, and not experienced by everyone apparently.

\'96SS SOB: SSRI, Herter Tune, Tri-Y II, , 3000 Edge, F/HO bars, METCO extendeds with CV MMC, Bilsteins, currently Vredestein Ultrac Sessanta (315/35 rear). Finally, wait for it... LT-4 knock module!
\'96FWB BUW-Butt Ugly White: PCMPerformance tune, HDFA w/ swissed filter, 1/2 SLP s.s. catback with H- and Flow Super 50s, oem opti rebuilt 3 times, SS Bars, METCO LCA, Airlift 1000, Monroe SS, PowerTrax No-Slip, CTS wheels with +1 rubber. Finally, yes again... LT-4 knock module!
96 Black is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 10-24-2018, 12:11 PM
Canada EH!!
 
admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 414
 
Garage
I'll run run some rebuilds to see if this corrects these issues. If not I'll get it reported to get tech to look into it.

Niall
admin is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 04-15-2019, 08:52 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: St. Louis
Posts: 7,636
 
IT'S BaaaaAACCK!

When not logged in this is shown for the attached thread. The problem is that 95wagon's post is actually #5, which in turn does not appear in the thread (when not logged in) - and DOES show up only after logging in. The problem this causes is potential for unintentionally stepping on (or repeating) another's reply if viewing a thread before logging and then proceeding to reply (of course after logging in).

Perhaps just picking nits, but it might appear a poster is intentionally ignoring another's reply = potential for confusion or unintended upset. So, any way to bulletproof this issue away for good?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Wonky Again.JPG
Views:	16
Size:	20.6 KB
ID:	182258  


\'96SS SOB: SSRI, Herter Tune, Tri-Y II, , 3000 Edge, F/HO bars, METCO extendeds with CV MMC, Bilsteins, currently Vredestein Ultrac Sessanta (315/35 rear). Finally, wait for it... LT-4 knock module!
\'96FWB BUW-Butt Ugly White: PCMPerformance tune, HDFA w/ swissed filter, 1/2 SLP s.s. catback with H- and Flow Super 50s, oem opti rebuilt 3 times, SS Bars, METCO LCA, Airlift 1000, Monroe SS, PowerTrax No-Slip, CTS wheels with +1 rubber. Finally, yes again... LT-4 knock module!
96 Black is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 04-15-2019, 11:55 AM
Senior Member
 
babywag's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: California
Posts: 975
 
When this happens it looks like the database isn't updating.
For example, when I looked this morning, it was showing posts marked "Today" that were actually made yesterday.
babywag is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 04-16-2019, 11:11 AM
Canada EH!!
 
admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 414
 
Garage
Quote:
Originally Posted by 96 Black View Post
When not logged in this is shown for the attached thread. The problem is that 95wagon's post is actually #5, which in turn does not appear in the thread (when not logged in) - and DOES show up only after logging in. The problem this causes is potential for unintentionally stepping on (or repeating) another's reply if viewing a thread before logging and then proceeding to reply (of course after logging in).

Perhaps just picking nits, but it might appear a poster is intentionally ignoring another's reply = potential for confusion or unintended upset. So, any way to bulletproof this issue away for good?
With regards to threads not updating when you're logged out.
We recently added Cloudflare to the site to provide an optimum experience for users for both site speed and security.
This programme prioritizes users who are logged in first so visitors to the site won't see the most up to date content. I'd say that's what's going on here.

Ed
admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome