WHATS THE PROBLEM!!!?!!!! - Chevy Impala SS Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 08:55 AM
TurboLT1
Guest
 
Posts: n/a
Question

Ok my set up is:

2 Cerwin Vega Stroker 12's and 1 5000w BOSS Blade. I only have one sub hooked up to the amp currently and it sounds horrible. All three items were brought brand new. The amp i cot off ebay listed as NIB not refurbished, and it arrived that way. What do i need to do to get these things to knock like they are supposed to?
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 09:50 AM
the96pala
Guest
 
Posts: n/a
Post

I'm assuming you have the + to + and - to -?
post #3 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 10:22 AM
therealist
Guest
 
Posts: n/a
Post

what type of enclosure and specs on it
 
post #4 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 10:27 AM
TurboLT1
Guest
 
Posts: n/a
Post

correct positive is to positive and negative is to negative.... the enclosure is just a wood box that had the depth that speaker manufacturer suggested. When i first hooked it up they, well i have only hooked one up at a time, they would hit but after blowing a couple fuses they don't do anything.
post #5 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 04:05 PM
UndercoverPunk
Guest
 
Posts: n/a
Post

You're blowing fuses? Main power fuses or on the amp it's self? How ungodly high is your gain?
post #6 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 05:06 PM
TurboLT1
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by UndercoverPunk:
You're blowing fuses? Main power fuses or on the amp it's self? How ungodly high is your gain? [img]graemlins/.gif[/img]
Main power fuses... Only think i've done with gain is turn it down.
post #7 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 05:47 PM
therealist
Guest
 
Posts: n/a
Post

Is your box ported or sealed and did someone make it or prefab?What size fuse are you using on your main power wire?
post #8 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 06:18 PM
PIMPALA-SS
Guest
 
Posts: n/a
Post

take it to a professional


/end thread
post #9 of 9 (permalink) Old 04-25-2007, 06:29 PM
TurboLT1
Guest
 
Posts: n/a
Post

120 ANL fuse, ported prefab box.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome