MA Audio HK401sx - Chevy Impala SS Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 67 (permalink) Old 02-03-2007, 09:02 PM
mr k gee
Guest
 
Posts: n/a
Post

I think thats the name. Same one as Thump.

Man this thing makes my subs (eD OV2) sound deeper and cleaner...But I only listened for a bit, but the voltage reads 14.5 and temp got up to 80 just sitting on for 10 mins.
So far so good.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 67 (permalink) Old 02-03-2007, 11:06 PM
mrthump77
Guest
 
Posts: n/a
Post

[img]smile.gif[/img] Agreed!
post #3 of 67 (permalink) Old 02-04-2007, 12:10 AM
mr k gee
Guest
 
Posts: n/a
Post

I just drove it around a bit. I think my gain is set too low, but it gives such clean deep crisp bass I don't even need anymore. This amp is such an improvement and is the best amp I have owned for subs. I give it two subs up. [img]graemlins/.gif[/img]
 
post #4 of 67 (permalink) Old 02-05-2007, 08:13 PM
easter9053
Guest
 
Posts: n/a
Post

I think I will be getting me one of these amps. Whenever I can clean up my highs first. Thanks K Gee.
post #5 of 67 (permalink) Old 02-08-2007, 12:24 AM
mr k gee
Guest
 
Posts: n/a
Post

Man I still can't believe the fullness of sound is gives. Before on this one song I really like (name escapes me but its new Xzibit, Snoop or Game) and the bass was there, but sounded low and somewhat sloppy. Now the bass actually sounds clearer, not sloppy, deeper, louder...just great.
This is my first mono amp, others claimed Class D and would have stereo hookups.

So glad I didnt get the Viper/DEI and risked this amp.
post #6 of 67 (permalink) Old 02-08-2007, 11:13 AM
mrthump77
Guest
 
Posts: n/a
Post

Agreed x10!

Did you have any dimming issues? I bought a 200a alternator off the forum, but it ended up only pushing out 11.4v. Hopefully I will have that all resolved soon.
post #7 of 67 (permalink) Old 02-08-2007, 12:30 PM
mr k gee
Guest
 
Posts: n/a
Post

you know it seems I have no dimming issues anymore. And this is a 120amp rated amp, and my old one was rated at 90amps.
I havent noticed dimming and my amp reads 14.3V all the time.
post #8 of 67 (permalink) Old 02-08-2007, 08:00 PM
mr k gee
Guest
 
Posts: n/a
Post

woops spoke too soon
I was getting of the freeway and noticed my HVAC lights were dimming a lot. Turned it down, turned it back up and the bass went off.

No blown fuses in-line or on amp.

Temp on amp read 95 and voltage was 14.4

What does the temp have to reach to go into protection? To the touch, amp was cold.

Possibly blown sub? It wasn't even that high(volume)
post #9 of 67 (permalink) Old 02-08-2007, 11:20 PM
mrthump77
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by k gee™:

What does the temp have to reach to go into protection? To the touch, amp was cold.

Possibly blown sub? It wasn't even that high(volume)
160 degrees. I would check the wiring or head unit. I had a little mishap as well with my bass going off. Turns out I had hit the private mode button I knew nothing about on the in dash and it cuts the signal to the rear.

The Amp also has LEDs on it to tell you if you have an overload, etc. Are any on?

It comes with a 3-way (thermal, short, and overload) protection circuitry and a quiet fan cooling system.
post #10 of 67 (permalink) Old 02-09-2007, 09:19 AM
mr k gee
Guest
 
Posts: n/a
Post

My power light and protected light are both on. [img]graemlins/.gif[/img]
Nothing on the h/u was touched.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala SS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome