Chevy Impala SS Forum banner

22-calowe repliki kół o różnej szerokości

4.1K views 14 replies 10 participants last post by  Scott67  
#1 ·
Myślę o zakupie nowego zestawu 22-calowych kół o różnej szerokości dla mojego Impala SS z 1996 roku. Te koła to fabryczne repliki. Byłbym wdzięczny za rekomendacje dotyczące procesu instalacji, sugestie dotyczące miejsca zakupu oraz wskazówki dotyczące odpowiedniego rozmiaru opon.

#4 ·
#5 ·
@Sinister Zapomniałeś zainstalować w swoim wywodzie.
Zgadza się. Muszę wiedzieć, czym one w ogóle są, zanim przejdziemy do części instalacyjnej. Mówi się, że są to „repliki fabryczne” i nie opuściły fabryki z 22-calowymi kołami. Nie jestem pewien, czym byłaby replika repliki fabrycznej.

#12 ·
Myślę o zakupie nowego zestawu 22-calowych, stopniowanych felg do mojego Impala SS z 1996 roku. Te felgi to repliki fabryczne. Byłbym wdzięczny za rekomendacje dotyczące procesu instalacji, sugestie dotyczące miejsca zakupu i wskazówki dotyczące odpowiedniego rozmiaru opon.
To zabawne, że WSZYSTKIE te fora mają tu być po to, aby pomagać i udzielać porad, ale zawsze to głupcy poświęcają swój czas, aby powiedzieć jakieś głupie, zbędne bzdury. Powiedziawszy to Zaloguj się do Facebooka Czy o tym mówisz? Cóż, to jest jego strona
Image

#14 ·